Categories

Last Day of Class

Language: French

Location: Nantes

Daily Schedule:

8:15-9:00 AM (45min) Breakfast

9:00-9:20 AM (20min) Morning Assembly

9:30-12:30 AM (180min) Stamp Test (Group 1) / Downtown visit (Group 2)

12:30-1:20 PM (50min) Lunch + Afternoon Snack Pick-up

1:30-4:30 PM (180min) Stamp Test (Group 2) / Downtown visit (Group 1)

5:00-7:30 PM (150min) Slack Line / Fitness / Bracelet making / Painting

7:30-8:30 PM (60min) Dinner

8:30-10:00 PM (90min) Dance Party

Excited for the Expo at the French Academy!

Language: French

Location: Green Mountain College

Daily Schedule:

7:30 am                 Breakfast

9:00 am                 STAMP Testing

12:30 pm               Lunch

Marvelous Middlebury Monday at the French Academy!

Language: French

Location: Green Mountain College

Daily Schedule:

7:30 am                 Breakfast

9:00 am                 Assembly

9:30 am                 Class Block 1/break

Happy End of Week 3 at the French Academy!

Language: French

Location: Green Mountain College

Daily Schedule:

7:30 am                 Breakfast

9:00 am                 Assembly

9:30 am                 Class Block 1/break

10:30 am               Class Block 2/break

11:30 am               Class Block 3

12:30 pm               Lunch

1:15 pm                  Free Time

2:00 pm                 Cultural Exploration

3:45 pm                 Activities/Exercise/Free time

Bon Appétit! Field Trips for the French Academy

Language: French

Location: Green Mountain College

Daily Schedule:

7:30 am                 Breakfast

9:00 am                 Assembly

9:30 am                 Class Block 1/break

10:30 am               Class Block 2/break, Field Trip Group Departs for Cafe Provence

11:30 am               Class Block 3

12:30 pm               Lunch

1:15 pm                  Free Time

2:00 pm                 Cultural Exploration

La Troisième Semaine: Week 3 at the French Academy

Language: French

Location: Green Mountain College

Daily Schedule:

7:30 am                 Breakfast

9:00 am                 Assembly

9:30 am                 Class Block 1/break

10:30 am               Class Block 2/break

11:30 am               Class Block 3

12:30 pm               Lunch

1:15 pm                  Free Time

2:00 pm                 Cultural Exploration

3:45 pm                 Activities/Exercise/Free time

Finally Friday at the French Academy!

Language: French

Location: Green Mountain College

Daily Schedule:

7:30 am                 Breakfast

9:00 am                 Assembly

9:30 am                 Class Block 1/break

10:30 am               Class Block 2/break

11:30 am               Class Block 3

12:30 pm               Lunch

1:15 pm                  Free Time

2:00 pm                 Cultural Exploration

3:45 pm                 Activities/Exercise/Free time

Bonne Fête de l'Indépendance! Fourth of July at the French Academy

Language: French

Location: Green Mountain College

Daily Schedule:

7:30 am                 Breakfast

9:15 am                 Fourth of July Parade

12:30 pm               Lunch

1:15 pm                  Free Time

2:00 pm                 Cultural Exploration

3:45 pm                 Activities/Exercise/Free time

5:30 pm                 Dinner & Free Time

7:30 pm                  Fireworks at Poultney High School

Scavenging for New Words: Monday at the French Academy

 

Language: French

Location: Green Mountain College

Daily Schedule:

7:30 am                 Breakfast

9:00 am                 Assembly

9:30 am                 Class Block 1/break

10:30 am               Class Block 2/break

11:30 am               Class Block 3

12:30 pm               Lunch

1:15 pm                  Free Time

2:00 pm                 Cultural Exploration

3:45 pm                 Activities/Exercise/Free time

Pages

Subscribe to The French Academy—GMC 2018